Magazinul functioneaza, adica putem prelua comenzi in orice moment al zilei, 7 zile pe saptamana. Atelierul de lucru are program insa de luni pana vineri intre orele 9 si 19, iar sambata intre orele 10 si 15. De obicei duminica este inchis, insa pot exista exceptii. Contactati departamentul nostru de asistenta pentru a programa lucrari in afara orelor de program.

Marimea aranjamentelor este specificata in pagina de detalii a acestora. Aranjamentele pot avea maxim trei marimi, standard, mai mare si maxima. Marimile mai mare si maxima, pe langa faptul ca au dimensiuni mai mari au fireste si mai multe flori astfel incat aspectul general sa se pastreze.

Mesajele se scriu in mod normal pe o lenta (panglica) atasata aranjamentului. Mesajele prea lungi sau care sunt atasate buchetelor sunt tiparite si atasate aranjamentului intr-un plic.

In Bucuresti si imprejurimi, livrarea se efectueaza in minim 3 ore de la plasarea comenzii. Evident, se pot face si exceptii, putem livra mai rapid dar cu o confirmare in prealabil din partea noastra. Pentru restul tarii efectuam livrari a doua zi de la plasarea comenzii de Marti pana Sambata inclusiv. In localitati in limita a 100 km de Bucuresti se pot face exceptii si livra in aceeasi zi, insa va rugam sa ne contactati in prealabil.

Metoda de plata o alegeti la ultimul pas al plasarii comenzii. Cea mai utilizata si comoda metoda de plata este cea online prin card bancar si consta in completarea unui formular securizat cu datele cardului dvs. Plata prin card este sigura, datele cardului dvs. nu sunt stocate pe serverele noastre ajungand direct la serverele bancilor. Se mai poate plati prin transfer bancar, PayPal. [pe larg]

Am inclus in oferta noastra o gama cat mai variata de aranjamente pentru ca dvs. sa gasiti exact ce cautati, insa in cazul in care doriti sa modificati un anume aranjament, spre exemplu sa modificati dispunerea florilor, sau culorile, etc., suntem gata sa realizam aranjamentul in acest fel. Va rugam specificati eventualele particularizari, pe scurt, in campul de observatii din cosul de cumparaturi sau contactati-ne.