Intrebari frecventeimage
Intrebari frecvente si raspunsuri

In cat timp se livreaza o comanda ?
Cel mai repede putem livra in cateva ore de la plasarea comenzii, pentru Bucuresti si localitatile apropiate, sau a doua zi pentru comenzile in alte localitati, plasate pana la ora 17.

Care este costul livrarii ?
Costul livrarii difera in functie de localitatea de livrare si se adauga dupa selectarea acesteia. Taxa de livrare este:

 • Bucuresti si imprejurimi - GRATUIT
 • orase medii sau mari (selectabile din meniul de localitati, precum Brasov, Constanta, Timisoara, etc) - 25 RON pentru buchete / 35 RON pentru aranjamente
 • orase mici, comune, sate - 55 RON - orice aranjament
  In cazul in care nu gasiti localitatea in meniul de localitati atunci inseamna ca se incadreaza in categoria localitati mici, completati localitatea in campul text, precizand si judetul.

  Se pot face si alte aranjamente decat cele de pe site ?
  La cererea dvs putem modifica coloristica sau componenta aranjamentelor, insa siteul nostru ofera o gama foarte variata de aranjamente tocmai pentru ca dvs sa puteti gasi exact aranjamentul potrivit.

  Cum aflu daca s-a livrat ?
  In partea de sus - dreapta a siteului gasiti linkul "Stadiu comanda", prin acesta ajungeti in pagina din care introducand numarul comenzii si emailul dvs. puteti afla in ce stadiu este o comanda. Puteti fireste si sa ne sunati si sa va comunicam stadiul livrarii dvs.

  Cum aleg un aranjament adecvat ?
  Nu exista un set de reguli prin care sa alegeti aranjamentul adecvat, alegerea aranjamentului se face cu inima, conform simtirilor si preferintelor dvs.