Cart
Coșul tău este momentan gol.

Depunere gratuita coroane / jerbe la cimitir sau capela

Pe platforma CoroaneJerbe.ro poți plasa comanda în câteva minute, plătind online cu cardul și rezolvând toate aspectele legate de plată și livrare direct de pe calculator sau telefonul mobil! Alegi aranjamentul dorit, completezi mesajul de pe panglica atașată coroanei sau jerbei funerare și efectuezi plata cu cardul, în siguranță! Astfel, ultimul omagiu este transmis extrem de rapid, iar coroanele funerare sunt depuse la capelă, biserică sau cimitir în câteva ore de la comandă.

Prețul produselor include transportul, respectiv depunerea coroanei de flori oriunde în zona specificată, și ne asigurăm că aceasta ajunge în cele mai bune condiții. 

Depunere coroane / jerbe la cimitir sau capela

Cu siguranță, momentul pierderii celor dragi este unul dificil în viața noastră. Ne inundă gândurile, durerea și tristețea, iar uneori nu putem să ne alăturăm ceremoniei funerare pentru a aduce o ultimă omagiere printr-o jerbă sau o coroană funerară și pentru a transmite condoleanțe familiei îndurerate.

De obicei, în astfel de situații, apelăm la o florărie din timp, alegem un model de coroană dintr-un catalog, plătim un avans, iar în ziua înmormântării mergem să ridicăm aranjamentul comandat, îl achităm și apoi ne îndreptăm spre biserică sau cimitir pentru a-l depune personal.

Cu toate acestea, din diverse motive, cum ar fi aflarea târzie a veștii, programul de la locul de muncă sau alte obligații în aceeași zi, poate fi imposibil să fim prezenți fizic la eveniment pentru a depune personal o coroană de flori. De aceea, poți lua în considerare varianta de a comanda coroane funerare online, pe internet, urmând ca depunerea să fie efectuată de către florăria online CoroaneJerbe.ro.

Dacă alegi livrarea coroanelor direct la capelă sau biserică, vei beneficia de calitatea și prospetimea florilor. Echipa noastră realizează coroanele și aranjamentele funerare cu profesionalism și grijă, înainte de depunerea sau livrarea către client.

Principalul avantaj al comenzii online este timpul și comoditatea. Înțelegem cât de nepregătit poate fi să afli că cineva drag a decedat. Dacă nu poți ajunge la înmormântare pentru a depune personal coroana, va trebui să te asiguri că te adresezi unei firme care va realiza și depune aranjamentul în numele tău, în cele mai bune condiții.

 


 

Dacă ai nevoie de ajutor sau mai multe informații, suntem la dispoziția ta cu suport telefonic și prin e-mail, ajutându-te să alegi coroana potrivită și stabilind toate detaliile pentru depunerea acesteia la capelă sau la locația dorită.

 

Intrebari frecvente

Ce tipuri de coroane oferiți?

Oferim o gamă variată de produse, inclusiv aranjamente florale, buchete, plante de interior și accesorii decorative pentru evenimente.

Acceptăm plăți online securizate prin intermediul cardurilor de credit/debit sau cash la sediul din Piata Unirii - Bucuresti

Da, puteți plăti comanda dvs. cu cardul direct pe site-ul nostru.

Plasarea unei comenzi online este simplă. Pur și simplu adăugați produsele dorite în coșul de cumpărături, completați detaliile de livrare și selectați metoda de plată preferată. Toate tranzacțiile sunt securizate și protejate.

Va stam la dispozitie pe site prin email sau la telefon

+40773704546